Føj min Workspace Email til Mail på iPhone eller iPad

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Tilføj din Workspace Email-konto til Mail på din iOS-enhed. Derefter kan du sende og modtage forretningsmails på din iPhone eller iPad.

1. Gå til din iPhones eller iPads Indstillinger.
  2. Tryk på Mail > Konti. (Afhængigt af din iOS-version skal du muligvis trykke på Adgangskoder & Konti.)
    Tryk på Konti under Mail
  3. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  4. Vælg kontotypen Anden.
    Tryk på Anden
  5. Tryk på Tilføj mailkonto.
    Tryk på Tilføj mailkonto
  6. Indtast dine kontooplysninger, og tryk på Næste.
    Indtast kontooplysninger, og tryk på Næste
  7. Tryk på IMAP.
  8. Gå til Ny konto, og indtast følgende i afsnittet Indgående mailserver:
    • imap.secureserver.net som værtsnavn
    • Dit brugernavn og din adgangskode til din Workspace Email
  9. Gå til afsnittet Udgående mailserver, og indtast følgende:
    • smtpout.secureserver.net som værtsnavn
    • Dit brugernavn og din adgangskode til din Workspace Email
  10. Tryk på Næste. Din mail-app finder dine kontoindstillinger og indlæser din e-mail.
  11. Luk appen Indstillinger, og tryk på Mail for at åbne appen.