Føj min Microsoft 365-e-mail til Mail (Mac)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-mailadresse til Mail-appen. Derefter kan du sende og modtage arbejdsmail på din Mac.

1. Åbn Mail. (Hvis dette er den første gang, du bruger Mail, så vil processen starte, når du åbner appen).
  2. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Tilføj konto.
    Vælg Tilføj konto i menuen Mail
  3. Vælg Exchange, og klik på Fortsæt.
    Exchange og fortsæt
  4. Angiv dit Navn og din Microsoft 365-E-mailadresse, og vælg Log ind.
    Angiv navn og e-mailadresse, og klik på Log ind
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Klik på Log på igen, så Microsoft kan finde din e-mailadresse og dine kontooplysninger.
    Log ind igen
  7. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  8. Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din e-mail, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn: Din Microsoft 365adresse.
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365adresse
    Intern URL: outlook.office365.com
    Ekstern URL: outlook.office365.com

9. Du viderestilles til Microsoft 365-log ind-siden. Indtast din e-mail-adgangskode, og vælg Log ind.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  10. Appen vil bede om tilladelse til at tage adgang til din konto. Vælg Acceptér.
  11. Vælg Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Vælg appindstillinger, og klik på Færdig

Din konto vises, og din e-mail bliver indlæst, hvilket kan tage nogle minutter.

Flere oplysninger

Har du problemer med at logge ind?