Føj min Microsoft 365-adresse til Outlook (Windows)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365adresse til Outlook 2016 (eller nyere) til Windows PC. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mail.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den.)
  2. Vælg Fil, og vælg derefter + Tilføj konto.
    Vælg + Tilføj konto under Kontooplysninger
    Hvis du ikke har åbnet Outlook før, får du vist en velkomstskærm.
  3. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse, og vælg Opret forbindelse.
    Indtast din e-mailadresse, og vælg Opret forbindelse
  4. Indtast din Microsoft 365-adgangskode, og vælg Log ind. Hvis du bliver spurgt, skal du vælge, om du vil bruge denne konto overalt på din enhed.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  7. Når Outlook viser, at e-mailadresserne er tilføjet , skal du vælge Udført.