Føj min Microsoft 365-e-mail til Outlook på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-e-mail til Outlook på iPhone og iPad. Så kan du sende og modtage e-mails, lige meget hvor du er.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

Påkrævet: Sørg for, at du har Outlook-appen, inden du fortsætter. Scan denne QR-kode med din telefons kamera for at downloade Outlook.
qr-kode til download af microsoft outlook-appen
  1. Åbn Outlook.
    Den blå Outlook-konvolut med et hvidt O
  2. Hvis du er ny bruger, skal du gå direkte til trin 4. Ellers skal du trykke på kontomenuen Kontomenu-ikon for Outlook-appen til iOS og derefter Tandhjulsknap Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj mailkonto og derefter Tilføj e-mailkonto.
    Tilføj en e-mailkonto
  4. Angiv din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk derefter på Tilføj konto.
    • Du får muligvis vist en side med teksten Konto fundet. Hvis den e-mailadresse, du er ved at konfigurere, er angivet, skal du trykke på Tilføj konto. Ellers skal du trykke på Spring over.
      Konto fundet, vælg tilføj konto eller spring over
  5. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  6. Indtast din adgangskode til Microsoft 365-e-mail, og tryk derefter på Log på. Du skal muligvis vælge din kontotype, hvor du skal vælge arbejds- eller skolekonto, ikke personlig konto, for at fortsætte.
    Indtast adgangskoden til din e-mail, og log på
  7. Hvis dette er din første e-mailkonto i Outlook til iPhone eller iPad, vil du blive spurgt, om du vil tilføje endnu en konto. Tryk på MÅSKE SENERE for at springe dette trin over. Hvis dette ikke er din første konto, dirigeres du tilbage til siden med indstillinger.
    Tilføj en konto mere, tryk på knappen måske senere eller knappen tilføj

Din Microsoft 365-e-mail er nu en del af din Outlook til iPhone eller iPad og klar til brug!