Tilføj mit sporingsnummer til en ordre i Managed WordPress Ecommerce og Managed WooCommerce Stores

Oplysninger om sporing af forsendelse for WooCommerce -ordrer kan opdateres i dit WordPress -admin -dashboard.

1. Log på WordPress .
  2. Naviger til WooCommerce, og klik på Ordrer .
  3. Find den rækkefølge, som du vil føje sporingsoplysninger til, og i kolonnen Forsendelsessporing vælger du [+] Tilføj forsendelsessporing . En modal vises.
  4. Indtast det forsendelsesnummer, som dit selskab har oplyst. Systemet vil forsøge at automatisk oplyse en sporings -URL og operatørnavn.
  5. Hvis den automatiske detektion ikke fungerede, kan du manuelt tilføje en sporings -webadresse og et navn på operatør og vælge Næste .
  6. Vælg, hvilke linjeposter ordren skal inkluderes i denne forsendelse.
  7. Hvis det ønskes, skal du markere afkrydsningsfeltet Markér denne rækkefølge som fuldført .
  8. Vælg Gem forsendelsessporing .

Dine kunder modtager nu en e -mail om, at deres forsendelse er blevet sendt. Du kan se dit sporingsnummer, dit mobilselskab og antallet af sporede varer. Du kan se sporingsoplysninger på dit mobilselskabs website, hvis der er tilføjet en sporings -URL.

Bemærk: Hvis du har et ekstra sporingsnummer at angive, henvises til linket [+] Tilføj forsendelsessporing igen og gentag processen.