Workspace e-mail Hjælp

Føj min Workspace Email til Mail (Mac)

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Tilføj din Workspace-e-mailkonto til Apple Mail. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mails på din Mac.

1. Åbn Apple Mail.
    • Nye brugere: Du ser Vælg en Mailkontoudbyder ....
    • Eksisterende brugere: Vælg Mail >Tilføj konto. Du ser skærmen Vælg en Mailkontoudbyder ....
      Vælg Anden Mailkonto, klik på Fortsæt
  2. Vælg Anden Mailkonto, og Fortsæt.
    Vælg Anden Mailkonto, klik på Fortsæt
  3. Indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode. Du skal indtaste din Workspace Email-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  4. Vælg Log på.
    Angiv e-mailoplysningerne.
  5. Angiv indstillingerne for din mailserver, og vælg Log på.
    • Indgående mailserver: imap.secureserver.net
    • Udgående mailserver: smtpout.secureserver.net
    Angiv indstillinger for mailserver
  6. Bemærk: Hvis e-mailserverne ikke findes automatisk, ser du måske en fejlmeddelelse. Det er normalt.

7. Vælg Færdig. Apple Mail bekræfter dine kontoindstillinger og indlæser din e-mail.
    Klik på Færdig

Hvis du har mere end én Apple Mail-konto, skal du vælge Indbakke og vælge din nye e-mailkonto for at se din indbakke.
Klik på Færdig

Din e-mailadresse er på din Mac, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du vælge Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding