Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj mine Workspace Email til Mail (Windows)

Trin 4 af Opsætning min Workspace Email serien.

Føj Workspace Email til Mail -appen til Windows, så du kan sende og modtage forretnings -e -mails.

1. Fra menuen Start skal du åbne Mail .
    Mailapp -ikon, der viser den åbne blå mappe
  2. Hvis du har brugt appen før, skal du vælgeIndstillinger Gear Indstillinger , og vælg Administrer konti . Ellers fortsætter du til næste trin.
  3. Vælg Tilføj konto .
    Under Velkommen til Mail -besked, plustegn Tilføj konto
  4. Vælg Anden konto .
    Under iCloud, Anden konto med hvidt konvolutikon
  5. Indtast din e -mailadresse, det navn du vil have vist på e -mails, som du sender, og din adgangskode.
    Under iCloud, Anden konto med hvidt konvolutikon
  6. Vælg Log på . Dine serverindstillinger vil blive opdaget automatisk af Mail -appen, og din Workspace Email er nu konfigureret.
  7. Flere oplysninger