Acceptér onlinebetaling

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Når du driver en onlinevirksomhed, kan du have kunder, der bor næsten hvor som helst. Men du skal også bruge en måde, hvorpå de kan betale dig online, som er sikkert og sikkert.

Websites + Marketing Premium -planen giver dig mulighed for at få betalt for online -aftaler, og Commerce- og Commerce Plus -planerne giver dig mulighed for at få betalt for varer i din butik. Du kan dog stadig blive betalt, selvom du ikke har en af disse planer. ( Sammenlign abonnementer og priser .)

Du kan acceptere onlinebetalinger med BETALINGER (inklusive Apple Pay og Google Pay) eller vælge mellem andre tilgængelige betalingsprocessorer. GoDaddy Payments-kunder har også mulighed for at købe salgssteder (POS) eller behandle tryk og betal for betalinger med GoDaddy-mobilappen på iPhone eller Android, hvilket gør den til en god mulighed for personlige transaktioner.

Mål for dette afsnit:

• Tilføj en PayPal -betalingsknap (alle abonnementer).
  • Tilføj et gavekort (alle abonnementer).
  • Tilføj betaling for online -aftaler og events (Premium -plan).
  • Tilføj betaling for webshopprodukter (Commerce- og Commerce Plus -planer).

Anslået tid: 15-20 minutter

Tilføj en PayPal -betalingsknap

PayPal -knapper giver dig mulighed for at sælge et enkelt produkt eller give kunder mulighed for at donere til en sag, du vælger. Du kan føje op til 15 PayPal -knapper til dit website .

Bemærk: Hvis du ikke allerede har en PayPal -konto, skal du bruge en separat fane eller et separat vindue til at oprette en PayPal -konto .

Knappen PayPal på dit site fungerer enten med en personlig eller forretningskonto. (Hvis du har onlineaftaler eller en onlinebutik, skal du have en PayPal -forretningskonto.)

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til det sted, hvor du vil have PayPal -knappen, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter PayPal -knap .
  6. Vælg hvilket layout du ønsker og vælg Tilføj .
  7. Vælg PayPal -indstillinger, og indtast eller indsæt derefter din PayPal -e -mailadresse.
  8. Tilpas knaptekst, titel, beskrivelse, billede osv.

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Tilføj en indstilling for et gavekort

En anden måde at få betalt online på er at lade folk købe et gavekort hos dig ved hjælp af Square.

Bemærk: Du skal bruge en Square -konto . I en separat fane eller et separat vindue kan du oprette eller åbne din Square -konto og finde og kopiere URL -adressen til dit gavekort.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Tilføj et afsnit .
  5. Søg efter gavekort, og vælg Tilføj .
  6. Vælg Indstillinger for gavekort, og indsæt derefter linket til firkantet gavekort -URL.
  7. Tilpas knaptekst, titel, beskrivelse osv., Og vælg endda, om du vil vise tilknyttede sociale mediekonti.

Husk at udgive dit site, så dine ændringer er live for alle andre.

Tilføj betaling for online -aftaler og begivenheder

Hvis du har en online -begivenhed eller tilbyder telefon- eller videoopkald, er det vigtigt at få onlinebetalinger.

Bemærk: Du skal mindst bruge Premium -planen for at konfigurere betalinger med online -aftale .
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger
    • Hvis du allerede er i din Hjemmesideprogram, skal du bruge rullemenuen i øverste venstre hjørne og derefter vælge Dashboard .
  4. Vælg Aftaler og derefter Betalinger .
    • Hvis du ikke kan se betalingsmuligheden , skal du vælge Oversigt .
    • Når du har fået adgang til din webshopoversigt, vil linket Betalinger være tilgængeligt i rullemenuen Aftaler .
  5. Følg anvisningerne for at oprette forbindelse BETALINGER PayPal eller Square.

Nu behøver du kun at tilføje nogle tjenester (aftaler eller begivenheder) og en online aftale -sektion .

Vi har også tip til at konfigurere onlineaftaler , og du kan bruge videokonferencer i stedet for ansigt til ansigt-aftaler.

Tilføj betaling for webshopprodukter

Hvis du har en onlinebutik, skal du have enten Commerce- eller Commerce Plus -planerne for at acceptere onlinebutiksbetalinger.

Se Emily og Darlene gå gennem trinnene i denne video nedenfor.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
    • Hvis du er i din Hjemmesideprogram, skal du bruge rullemenuen i øverste venstre hjørne og derefter vælge Dashboard .
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Butik og derefter Betalingsmetoder .
  4. Følg instruktionerne for at oprette forbindelse til BETALINGER PayPal, Square eller Stripe.

Hvad er det næste?

Og der er den. Dit frø til en hjemmeside er nu spiret!

Du er nået langt. Du har konfigureret din visuelle brandidentitet og tilpasset din hjemmeside (og resten af dine sider) med tekst, billeder og video. Din SEO er konfigureret, så du kan blive fundet online, og du har forbindelse til sociale medier og online måder at få betaling på.

Herfra skal du fortsætte med at tilpasse dit indhold. Del, hvad du laver på sociale medier og din blog. Vælg en udgivelsesrytme (en gang om måneden, en gang om ugen), og vær konsekvent. Måske endda oprette en e -mail -liste.

Du kan gøre dette! Hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vi her for dig.

Frem for alt har du tillid til dig selv. Vi har tillid til dig.

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling