Kontoadministration Hjælp

Inviter en delegeret person til at få adgang til min GoDaddy-konto

Du kan invitere en delegeret (f.eks. din webdesigner eller programmør) til at få adgang til GoDaddy-produkterne på din konto. Delegerede kan åbne og anvende dine produkter, men de kan ikke se eller ændre kontooplysninger som f.eks. dine betalingsmetoder og adgangskoder.

Bemærk: Før du giver nogen adgang til din konto, bør du læse denne artikel, der forklarer, hvad delegerede kan (og ikke kan) gøre for dig, når de har adgang.

Se en video om, hvordan du inviterer en delegeret til at få adgang til din konto.

1. Gå til siden Adgang for delegerede for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Invitation til at få adgang.
    vælg invitation til at få adgang
  3. Indtast navn og e-mailadresse på den person, du inviterer.
    markér afkrydsningsfelt
  4. Vælg et af adgangsniveauerne. Hvis du er usikker på, hvad dette betyder, kan du se vores beskrivelse af adgangsniveauer.
    vælg adgangsniveau
  5. Vælg Inviter. Vi sender personen en invitation til at få adgang til din konto pr. e-mail. Når vedkommende accepterer, giver vi dig besked.
    vælg inviter

Relaterede punkter

Flere oplysninger

• Læs mere om delegeret adgang.
  • De delegerede skal have en GoDaddy-konto for at kunne acceptere din invitation. Vi vil bede dem om at oprette en konto, hvis de ikke har en.