Tilføj produktattributter i WooCommerce

Du kan oprette attributter for produkter i WooCommerce. Attributter tjener to hovedformål. Det første formål er variable produkter. Du skal oprette attributter for at kunne oprette produktvarianter baseret på disse attributter. Det andet formål med attributter er at give kunderne mulighed for at filtrere produkter, der indeholder en bestemt attribut ved hjælp af en WooCommerce -widget.

1. Log på WordPress.
  2. Klik på Produkter i menuen til venstre.
  3. Klik på Attributter i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. I venstre halvdel af skærmen vises afsnittet Tilføj nye attributter .
  5. Indtast et navn på attributten.
  6. Indtast en Slug for attributten (eller lad dette stå tomt for WooCommerce for at generere det for dig).
  7. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere Aktivér arkiver . Hvis denne indstilling er aktiveret, vil dit site have en side, der viser alle produkter med denne attribut.
  8. Klik på knappen Tilføj attribut .