Føj produkter, forsendelse og gebyrslinjeposter til et abonnement

Nu da du har tilføjet din abonnent og oprettet din faktureringsplan, skal du tilføje linjeposter, der vil være inkluderet i abonnementsprisen.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Tilføj produkter

1. I Item meta boks, klik på Tilføj emne knappen (r).
  2. Klik på knappen Tilføj produkt (er).
  3. I modalet skal du skrive mindst de tre første bogstaver i det produkt, der skal søges i, og derefter vælge produktet, når det vises.
  4. Indtast mængden i tekstfeltet.
  5. Gentag søgningen i det nye tekstfelt for at tilføje yderligere elementer.
  6. Klik på knappen Tilføj.

Tilføj fragt

1. I Item meta boks, klik på Tilføj emne knappen (r).
  2. Klik på knappen Tilføj fragt.
  3. På leveringslinjen skal du klikke på blyantikonet .
  4. Vælg en leveringsmetode i rullemenuen.
  5. Angiv en forsendelsesomkostning i tekstfeltet I alt med en pladsholder på 0.
  6. Klik på Gem.

Tilføj gebyrer

1. I Item meta boks, klik på Tilføj emne knappen (r).
  2. Klik på knappen Tilføj gebyr.
  3. I pop op -vinduet skal du angive et beløb eller en procentdel i dollar og klikke på OK .
  4. Klik på blyantikonet for at redigere gebyrelementets tekst.
  5. Klik på Gem.