Tilføj anmeldelser til min hjemmeside

Vis op til ni anmeldelser på din Websites + Marketing-hjemmeside for at skabe tillid til din virksomhed. Positive anmeldelser viser kunder, hvor fantastisk din forretning er, og hvorfor de skal købe dine produkter eller tjenester.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor du vil tilføje anmeldelser, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter afsnittet Anmeldelser.
  6. Vælg Tilføje .
  7. Vælg, hvordan du vil tilføje anmeldelser:
    • Forbind med ekstern kilde: Brug rullemenuen til at vælge, om du vil inkludere anmeldelser fra Facebook, Google Virksomhedsprofil, Yelp. Vælg derefter knappen Forbind, hvilket omdirigerer dig til den eksterne kildes login.
      Bemærk: Hvis du har flere end ni anmeldelser, og en besøgende gerne vil se dem, skal vedkommende gå til den eksterne kilde, som anmeldelserne stammer fra.
    • Tilføj anmeldelser manuelt: Vælg en anmeldelse for at redigere oplysningerne, eller vælg Tilføj for at inkludere flere anmeldelser. Omarranger en anmeldelse ved at vælge de vandrette linjer og trække den til din foretrukne position. For at fjerne et afsnit skal du vælge afsnittet, vælge Slet anmeldelse, og derefter Udført.
      Træk og slip anmeldelser for at ændre deres rækkefølge
  8. Gør brugerdefineringen af dette afsnit færdig, og vælg derefter Udført.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv din hjemmeside, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.
    Bemærk: Der kan gå op til 48 timer, før anmeldelser, der er skrevet for nylig, vises på din Websites + Marketing-hjemmeside.