Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj aliasdomæner til min Linux -hosting

Med aliasser kan du pege flere domæner mod det samme indhold og dokumentrod, mens du opretholder din alias -URL. Dette kan være et nyttigt redskab til brandkonsistens, internationalisering og forebyggelse af stavefejl.

Bemærk: Hvis du vil hoste en separat website fra dit primære domæne, skal du oprette et yderligere domæne
  1. Log på din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg Webhosting , og vælg derefter Administrer til dit ønskede Linux -hostingabonnement.
    klik på Administrer
  3. Vælg cPanel-admin.
  4. Vælg Domæner .
  5. Vælg Opret et nyt domæne .
  6. Indtast navnet på dit domæne (medtag ikke www).
  7. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Del dokumentrod er markeret
  8. Vælg Indsend .

En succesmeddelelse vil bekræfte, at dit aliasdomæne er oprettet.