Tilføj underdomæner på min Plesk -hostingkonto

Underdomæner lader dig oprette uforglemmelige adresser og nemme måder at få adgang til områder af dit website. Du kan f.eks. Tilføje et underdomæne til billeder på dit website ved navn "billeder", der er tilgængeligt via URL'en billeder.eksempel.com i tillæg til www.eksempel.com/billeder .

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Tilføj nyt underdomæne.
  6. Angiv det underdomænenavn du vil benytte.

Bemærk: Hvis du vil bruge et underdomæne til et domænenavn, der ikke hostes på denne konto, kan du ikke tilføje det som et underdomæne. Du kan dog tilføje det som et domænenavn til din hostingkonto. Du kan få yderligere oplysninger iTilføj domæner .

7. Indtast den Dokumentrod du ønsker at bruge for domænenavnet. Indholdet i denne mappe vil blive vist, når besøgende indlæser URL'en.
  8. Klik OK.

Fjern underdomæne.

1. I bunden af afsnittet for den underdomæne-hosting, som du ønsker at fjerne, skal du klikke på Vis mere.
  2. Klik på Fjern underdomæne.
  3. Klik på Ja.