GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj abonnenter ved at uploade en fil

Du kan tilføje abonnenter til din GoDaddy Email Marketing -konto i bulk, bare ved at uploade en fil.

1. Mens du er logget ind, skal du vælge fanen Abonnementer øverst i din konto.
  2. Klik på Tilføj abonnenter .
  3. Vælg fanen Mange ad gangen .
  4. Klik på Gennemse, og vælg den fil, som du vil uploade.
  5. Bemærk: Hvis din fil indeholder flere detaljer end blot e -mailadressen, skal du huske at have en sidehovedrække, der beskriver hver kolonne med data. På den måde kan dine oplysninger sorteres korrekt.

6. Vælg den liste, som dine abonnenter skal importeres til:
  7. Klik på Tilføj abonnenter .