Tilføj hjemmesidebeskeder for kundefeedback

Meddelelsesfeltet til hjemmesiden er en venlig måde at invitere folk på at sende dig en besked. Meddelelsen indsamler den besøgendes navn, e -mailadresse, telefonnummer og den meddelelse, de ønsker at sende dig. Denne meddelelse sendes til en e -mailadresse, du vælger, og derefter kan du besvare e -mailen eller ringe tilbage til personen.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne Website Editor.
  4. Vælg fanen Website øverst i din editor, og vælg derefter Meddelelser fra Website-tilføjelsesprogrammer .
    Vælg fanen Rediger hjemmeside, og vælg derefter Pop op
  5. Tilpas dit meddelelsesvindue.
    • Aktivér Website -meddelelser : Skift denne funktion for at slå din meddelelsesformular til og fra.
    • Send meddelelse til : Tilpas den e -mailadresse, hvor du vil modtage meddelelserne ind.
    • Velkomstmeddelelse : Tilføj en kort besked, der opfordrer folk til at sende dig en besked.
    • Takbesked : Når nogen har valgt Send besked, skal du tilføje en tak -note for at bekræfte, at meddelelsen er sendt, og hvad du kan forvente dig derefter.
    • Vis tilvalg for e-mail : Skift denne funktion, så folk kan tilføje sig selv som abonnenter på din e-mailmarkedsføringsliste, når deres besked er sendt.
    • E-mail om tilmeldingsmeddelelse : Fortæl andre om fordelene ved at være på din liste, og hvad de kan se frem til.

Bemærk: På mobil kan du først se vinduet til hjemmeside -meddelelser. Tryk på den igen for at åbne editoren.

6. Vælg Færdig .
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive dit site .