Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj website til Site Backup (selvadministreret)

Du kan sikkerhedskopiere individuelle websites på din server ved hjælp af Site Backup.

Advarsel:

Site Backup tager kun sikkerhedskopi af indholdet på hjemmesiden i rodmappen. Dette inkluderer ikke databaser hostet i andre biblioteker på din server eller andet indhold. Vi anbefaler altid at beholde yderligere sikkerhedskopier af din server .

1. I dit Min server -kontrolpanel skal du klikke på fanen Sikkerhedskopier.
  2. I området Site Backup skal du klikke på Administrer .
  3. Hvis der vises en anden meddelelse , skal du klikke på Administrer igen.
  4. Klik på +Website .
  5. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på Næste .

Bemærk: Site Backup bruger enten FTP eller SSH til at downloade websitens filer. For at lade det oprette forbindelse skal du have disse tjenester aktiveret, de korrekte porte åbne og passende brugere oprettet til tjenesten.

6. Planlæg din sikkerhedskopi.