Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføjelse af et favicon i WordPress

Hvis dit WordPress -tema har mulighed for at installere et favicon, er det en god ide at bruge temaets funktionalitet til at installere favicon, så favicon vil være indeholdt i WordPress -indholdsmappen og ikke kræver geninstallation, hvis du flytter dit indhold til et andet sted.

  1. Log ind på WordPress
  2. Under fanen Udseende skal du klikke på Tilpas
  3. Klik på Webstedsidentitet
  4. Vælg det billede, du vil bruge til faviconet, og klik på Vælg
  5. Beskær billedet, så du ønsker, at det skal vises
  6. Klik på Beskær billede
  7. Klik på Gem og udgiv øverst til venstre

Flere oplysninger