GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføjelse af en abonnementsknap til sidefoden

For at tilføje et abonnementslink til din e -mailmarkedsføring sidefod skal du angive en tilmeldingsformular som standard . Hvis du ikke har en formular som standard, er der ikke noget abonnementslink i din sidefod.

GoDaddy Email Marketing linker også til standardtilmeldingsformularen, uanset hvor du bruger makroen [[subscribe_link]] hvor som helst i din kampagne.

Sådan angiver du en formular som standard:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Tilmeldingsformularer øverst på din kontoside.
  3. Find den formular, som du vil indstille som standard, og hold musen over til højre for knappen Del . Der vises en knap Indstil som standard. Klik på den pågældende knap for at angive tilmeldingsformularen som din standard.
  4. Klik på OK i bekræftelsesvinduet.

Du ser nu knappen Abonnér i sidefoden af din kampagne !

Du kan altid vende tilbage til siden Tilmeldingsformularer for at kontrollere standardformularindstillingerne. Den aktive standardformular vises med et sæt som standard -tag.

Sådan ændrer du standardtilmeldingsformularen:

Vælg blot Indstil som standard ved siden af en hvilken som helst anden formular på din konto. Husk, at du kun kan vælge én formular som din standard.

Sådan fjerner du standardindstillingen:

1. Naviger til siden Tilmeldingsformularer .
  2. Klik på den synlige knap Indstil som standard for at slå indstillingen fra.
  3. Klik på OK i bekræftelsesvinduet.

Næste trin

• Når du har føjet abonnementsknappen til din e -mail -sidefod, kan du konfigurere en velkomst -e -mail, som den automatisk sender til dine nye abonnenter.