GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføjelse af standardlinks ved brug af makroer

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Hvis du har været rundt på internettet i et stykke tid, har du sikkert hørt ord som " shortcode " eller " macro " blive kastet rundt, meget. I det væsentlige er dette bare måder at bede et program om at gøre noget standard ved hjælp af en kort, simpel kode eller kommando. Og du kan gøre dette for at tilføje links til dine GoDaddy Email Marketing e -mails også!

GoDaddy Email Marketing inkluderer automatisk nogle standardlinks i din sidefod, og du kan ændre disse indstillinger med vores tilføjelsesprogram til kampagne-tilpasninger. Men du kan også tilføje ekstra links, hvor som helst i din kampagne, ved hjælp af makroerne nedenfor. Du skal bare kopiere og indsætte dem, du har brug for, i et hvilket som helst tekstmodul. Når du forhåndsviser e -mailen eller trykker på "Send", bliver disse makroer til et link, der kan klikkes på!

Makroer og linksyntaks i e -mails

Komponisten bruger et sprog kaldet Markdown , så linktekstens syntaks er vigtig. Selvom du tilføjer et link ved hjælp af komponistknapperne, ser råteksten på et hvilket som helst link i din kampagne sådan ud:

[Vis tekst, som læseren ser] ( http://yourURLgoeshere.com )

De firkantede parenteser indeholder den tekst, som en læser kan se som klikbar. I dette tilfælde vil din e -mail kun vise et link, der kan klikkes på, der siger "Vis tekst, som læseren ser". Alt det andet, i parentes, er skjult. Parenteserne indeholder den faktiske webadresse, som du forbinder linket til.

Da disse her alle er makroer, er de ikke fulde URL'er, når du indtaster dem-de er blot en genvej til at vide, hvilken URL der skal indsættes, når hun sender e-mailen. Så du kan redigere teksten i det første sæt firkantede parenteser, men ikke ændre noget i parentes.

Og sørg for altid at teste dine e -mails, før du sender dem ud til dine abonnenter!

Kortkodede makroer

Videresend til en ven:

[Klik her for at videresende til en ven] ( [[forward_link]] )

eller

[Klik her for at videresende til en ven] ( [[forward]] )

Afmeld:

[Klik her for at afmelde dig] ( [[unsubscribe]] )

eller

[Klik her for at afmelde dig] ( [[opt_out]] )

Abonnér:

[Klik her for at abonnere] ( [[subscribe]] )

Dette tilføjer et link til din standardtilmeldingsformular.

Webvisning:

[Klik her for at se dette på internettet] ( [[web_link]] )

eller

[Klik her for at se dette på internettet] ( [[web_view]] )

Indstillinger:

[Klik her for at administrere dine abonnementspræferencer] ( [[manage_subscription]] )

Sociale makroer

Links til sociale ikoner:

[[social_links]]

I sig selv, uden nogen visningstekst, tilføjer dette rækken af knapper til dine aktive sociale profiler.

Links til social deling:

[Klik her for at kunne lide dette på Facebook] ([[facebook_like]] )

[Klik her for at dele dette på Twitter] ( [[twitter_share]] )

[Klik her for at give +1 til dette på Google +] ( [[plusone_share]] )

[Klik her for at fastgøre dette til Pinterest] ([[pinterest_share]] )

[Klik her for at dele dette på LinkedIn] ( [[linked_in_share]] )

Avancerede makroer

Der er også makroer til kun brugerdefinerede HTML -brugere! Disse skal bruges i særlige sammenhænge, når der oprettes HTML -e -mails, helt fra bunden. Hvis du bare bruger den almindelige komponist, skal du ikke bekymre dig om nogen af disse.

Tilføj sporing af "Visninger":

[[tracking_beacon]] eller [[peek_image]]

Tilføj "Videresend" -sporing:

[[native_forward]]

Dette vil indsætte CSS, der forsøger at spore oprindelige videresendelser i sin e -mailklient (dvs. visninger, når abonnenten videresender kampagnen uden at bruge funktionen viderestille til en ven).

Genbekræftelseslink:

[Klik her for at bekræfte dit abonnement] ( [[confirmation_link]] )

Hvis du sender en e -mail med dette link, undertrykkes modtageren og markeres som "Ubekræftet". Når de klikker på bekræftelseslinket, bliver de automatisk deaktiveret, bekræftet og tilføjet igen til de aktive abonnenter.

Vis eksempeltekst i display:

[[subject_text]]

Dette tilføjer en kort tekststreng, der er hentet fra indholdet i e -mailen. Det kan vises i indbakken for at understøtte klienter (f.eks. Gmail) efter emnelinjen.