Websiteopbygning version 6 Hjælp

Adding Videos to Galleries

Website Builder version 6 no longer supports creating galleries of videos. However, you can upload individualvideos using YouTube.

More info


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.