Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Adgang til de avancerede administrationscentre

Avancerede administrationscentre er en anden måde at justere indstillinger på og administrere din virksomhed via Microsoft 365. Din e -mailplan bestemmer, hvilke centre du har adgang til:

• Exchange : Rediger e -mailindstillinger for din virksomhed. Alle Microsoft 365 -e -mailplaner har adgang til dette Admin Center.
  • Teams : Juster dit teams indstillinger og fejlfind opkaldskvaliteten. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • OneDrive : Rediger dine teamindstillinger. Tilgængelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.

Adgang til dine avancerede administrationscentre

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gå til fanen Microsoft 365 Admin , og vælg Avanceret .
  3. Du åbner et avanceret administrationscenter ved at vælge Log ind og indtaste din Microsoft 365 -e -mailadresse.
  4. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og vælg Log ind .