Log på OneDrive eller SharePoint

Overvej OneDrive som dit personlige bibliotek til opbevaring og organisering af alle dine dokumenter. Du kan få adgang til OneDrive -filer hvor som helst, på enhver enhed og redigere dem med Microsoft 365 -apps (onlineversionerne af Microsoft Outlook, Word, PowerPoint og Excel).

Når du arbejder som et team, skal du bruge SharePoint til problemfrit samarbejde. Du bliver mere produktiv end nogensinde med værktøjer til at dele nyheder, holde styr på begivenheder og administrere din organisations ressourcer.

Påkrævet: Du skal bruge Online Business Essentials, Business Professional, Premium Security eller Business Enterprise planer at få adgang til OneDrive eller SharePoint.
  1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuen, og vælg OneDrive eller SharePoint .
    OneDrive og SharePoint -ikoner
  3. Når du har åbnet appen, kan du oprette, få adgang til og uploade nye dokumenter.