Adgang til OneDrive i Office 365

Betragt OneDrive for Business som dit eget personlige bibliotek til opbevaring og organisering af alle dine dokumenter. Du kan nemt få adgang til filer, som du opretter eller lagrer i OneDrive, hvor som helst, på enhver enhed, og redigere dem med Office Web Apps (online versionerne af Microsoft Word®, PowerPoint® og Excel®).

OneDrive gør det også nemt for dig at dele dine dokumenter med alle, så de kan se og redigere dem — hvilket er en god måde at holde sig synkroniseret uden at skulle sende et dokument frem og tilbage via e-mail.

Sådan får du adgang til OneDrive

1. Gå til email.coolexample.com, hvor coolexample.com er domænenavnet på din e-mail.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Klik på app-net øverst til venstre, og derefter på OneDrive.

Du kan få yderligere oplysninger om brug af OneDrive i Microsofts dokumentation.