Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Adgang til onlinelager ved hjælp af en FTP -klient

Du kan få adgang til din Online Storage -konto fra en ekstern placering ved hjælp af en FTP -klient. Nogle almindelige FTP -klienter er:

Når du har downloadet den FTP -klient, du vil bruge, kan du oprette forbindelse til Online Storage og administrere dine filer og mapper. Du skal bruge følgende oplysninger:

FTP
-brugernavn Brugernavnet eller e -mailadressen, der er knyttet til din Online Storage -konto.
FTP
-adgangskode Adgangskoden til din Online Storage -konto.
websteds
http://www.onlinefilefolder.com
FTP
ftp://www.onlinefilefolder.com

For at oprette forbindelse til Online Storage

1. Åbn FTP -klienten.
  2. I menulinjen øverst skal du skrive www.onlinefilefolder.com .
  3. Indtast dit Online Storage brugernavn og din adgangskode.
  4. Klik på Enter .

Når du har forbindelse til din Online Storage, vises mappestrukturen i den ene rude i dit vindue.

Bemærk: Online Storage understøtter aktiv og passiv tilstand for FTP. Udvidet passiv tilstand understøttes ikke.