Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Adgangskoder i Linux -hosting

Du skal muligvis kende to eller tre forskellige adgangskoder og brugernavne til din Linux -hostingkonto. Det er meget! Det er bestemt bedre at holde din konto og hjemmeside sikker, men ikke så let at administrere. Her er et par vigtige ting at vide om disse adgangskoder.

Adgangskoden til din GoDaddy -konto og cPanel -adgangskode er ikke det samme

Du konfigurerede et GoDaddy -brugernavn og en adgangskode, når du konfigurerede din konto hos os, og du bruger dem, når du logger på din GoDaddy -konto for at komme til din kontos dashboard.

Når vi konfigurerer din Linux -hostingkonto (også kaldet "provisioning"), genererer vi et cPanel -brugernavn og en adgangskode, så vi kan konfigurere cPanel til din konto. Du kan ikke ændre det cPanel -brugernavn, og vi viser dig ikke den adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager.

Du bør ændre din cPanel -adgangskode, før du begynder at bruge din konto

Lige efter du har konfigureret din konto, er det en god ide at ændre din cPanel -adgangskode til noget, du ved, inden du begynder at bruge kontoen. Hvis du f.eks. Kender den adgangskode, kan du logge ind direkte på cPanel Admin uden at gå gennem din kontos dashboard.

Dit cPanel -brugernavn og din adgangskode er nøjagtigt den samme som dit primære FTP -brugernavn og din primære adgangskode

Hvis du vil bruge FTP til at flytte websitefiler til din konto , beder din FTP -app om et brugernavn og en adgangskode. Det er her, du skal bruge dit cPanel -brugernavn og din adgangskode - de er de samme ting.

Eller hvis din webdesigner/udvikler vil flytte disse filer ved hjælp af FTP, skal du give dem brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til din konto. Den bedste måde at gøre dette på er at tilføje en anden FTP -bruger til kontoen, så du kan angive et helt andet brugernavn og en anden adgangskode til den bruger. Derefter kan du give disse legitimationsoplysninger til din webudvikler i stedet for "dine" legitimationsoplysninger.

Dit WordPress -brugernavn og din adgangskode skal være unik for WordPress

Uanset om du har installeret WordPress under installation eller senere med Installatron, bliver du bedt om at angive et WordPress -brugernavn og en adgangskode. Du kan muligvis gøre det samme som din konto eller cPanel -legitimationsoplysninger ... men det anbefaler vi ikke. For at beskytte din konto og hjemmeside skal dit WordPress -brugernavn og din adgangskode være entydig og ikke den samme som ethvert andet brugernavn eller en anden adgangskode.