Administration af brugere i WordPress

WordPress tilskriver alle opslag til en bruger. Ved hjælp af brugermenuen i WordPress kan du tilføje, ændre eller slette dit sites brugere. Du kan også bruge skærmbilledet Min profil i brugermenuen til at administrere din administratorprofil.

Brugermenuen indeholder:

• Alle brugere – Udskift eller slet dit sites brugere.
  • Tilføj ny – Rediger dit sites brugere.
  • Din profil – Administrer dine kontaktoplysninger, og indstil dit farvetema og dine navneindstillinger.
  1. Log på dit WordPress-kontrolpanel.
  2. Klik på Brugere i hovedmenuen.
  3. Klik på brugernavnet for den profil, du vil administrere.
  4. Tilpas de personlige indstillinger for brugeren, og klik derefter på Opdater profil. Se WordPress.org for at få nærmere oplysninger om brugere.