Administration af Din DNS via Dit Hosting-kontrolpanel

Hvis du ønsker at ændre dit hostede domænes DNS, kan du åbne vores DNS-administration via kontrolpanelet i din hostingkonto.

For at Åbne DNS-administration

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.

Klik på en af følgende, baseret på den type hosting du har. Du kan se dette på det andet ord i din hostings beskrivelse under din hosting-kontos domænenavn, f. eks. Deluxe Web korrelerer til Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I afsnittet Værktøj skal du klikke på DNS-administration.

Linux (cPanel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I afsnittet Domæner skal du klikke på DNS-administration.

Windows (Plesk)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. Klik på GoDaddy DNS-administration.

Du kan læse mere om at anvende DNS-administration i Administrer DNS .