Administration af din e-mailkontos SMTP-relæer

SMPT-relæer giver dig mulighed for at sende e-mail fra vores servere med tredjeparts klienter som f.eks. Microsoft Outlook®. For at forhindre spam, begrænser vi vores konti til 250 SMPT-relæer pr. dag. Det giver dig mulighed for at sende 250 e-mail fra din e-mail-adresse hver dag.

BEMÆRK: Denne begrænsning gælder ikke for UDVEKSLINGS-adresser.

I E-mail kontrolcenter kan du se antallet af SMTP-relæer, som din konto har brugt.

Sådan viser du dine SMTP-relæer

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på E-mail.
  3. Klik påStart ved siden af den konto, du ønsker at bruge.
  4. Til kontoen med den e-mail-adresse, som du ønsker at bruge, klik på (viser adresser).
  5. Klik på e-mail-adressen, som du ønsker at bruge, og gå derefter til fanen Advanceret.
    Antallet af SMTP-relæer, som du har brugt, bliver vist.

Hvis du ønsker at sende mere end 250 e-mail pr. dag fra en e-mail-adresse, kan du købe flere SMTP-relæer. Det kan tage op til 24 timer, før de er tilgængelige til brug.

Sådan køber du flere SMTP-relæer

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Hjælp.
  3. Klik på Er du løbet tør for SMTP-relæer? Køb flere, og afslut derefter købsproceduren.

Når du har købt flere SMTP-relæer, skal du tildele dem til din e-mail-adresse.

Sådan tildeler du flere SMTP-relæer til din e-mail-adresse

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på E-mail.
  3. Klik påStart ved siden af den konto, du ønsker at bruge.
  4. Til kontoen med den e-mail-adresse, som du ønsker at bruge, klik på (viser adresser).
  5. Klik på den e-mail-adresse, som du ønsker at bruge, og gå derefter til fanen Avanceret.
  6. Vælg det antal SMTP-relæer, som du ønsker at tildele e-mail-adressen, og klik derefter på OK.