Administration af din hostingkontos filer

Din hostingkonto er på en computer — ligesom en pc. Så ligesom en pc kan du administrere din websites filer og mapper med opgaver såsom:

• Uploading
  • Flytning
  • Arkivering (zipping) og udpakning

Ændringer du foretager gennem din hostingkontos filhåndtering vil træde i kraft på internettet øjeblikkeligt.

Administrer din hostingkontos filer

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Fra menuen Filer og FTP vælger du Filhåndtering.
  5. Brug følgende redskaber i Filhåndtering:
Knap Brug den til...
Filikon Dobbeltklik på enhver fil for at åbne den i et tekstredigeringsprogram.
Opload Upload filer fra din computer.
NY Opret nye filer eller mapper.
Flyt Foretag ændringer i den valgte fils eller mappes overordnede mappe.
Download Download valgte filer fra din hostingkonto til din computer.
Beskyttelse af personlige oplysninger Foretag ændringer i filens tilladelser.
Slet Fjern de valgte filer fra din hostingkonto.
Omdøb Foretag ændringer i filens eller mappens navn.
Dupliker Opret en kopi af den valgte fil eller mappe.
Arkiver Opret en arkivfil, der indeholder det valgte indhold.
Udpak Åbn en arkivfil for at vise dens indhold.
Symbolsk link Opret et symbolsk link til andre filer i din konto (flere oplysninger).
Egenskaber Vis oplysninger om den valgte fil eller mappe.
Aktivér historikvisning (Kun Linux) Brug hostingkontoens indbyggede historikredskab til at genoprette filer (flere oplysninger).