Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administration af din konto

Fra grænsefladen Min konto på GoDaddy Auctions® kan du nemt spore og administrere dine bud og auktioner.

Sådan administrerer du din konto i GoDaddy -auktioner

1. Log ind på GoDaddy -auktioner . Din Kontoadministration vises.
  2. Klik på Auktioner .
  3. Klik på Min konto .

Du kan se de domæner, du byder på, se eller sælge, sortere rækkefølgen, som domænerne vises i, og indtaste bud eller tilbud.