Kundestyring Hjælp

Administration af din kontoinformation

Det er vigtigt, at du holder alle dine kontooplysninger opdaterede. Dette inkluderer dine kontaktoplysninger, såsom telefonnumre og e-mailadresser.

Administration af din kontoinformation

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Gå til fanebladet Indstillinger.
  3. Redigér enhver af din information, som skal opdateres.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Klik på Kontosikkerhedsindstillinger til venstre.
  6. Udfyld alle de nødvendige felter (markeret med en *), idet du foretager evt. ændringer og klik derefter på Gem ændringer.

Opdatering af dine kontaktoplysninger opdaterer ikke dit domænenavns kontaktoplysninger. Se Skift kontaktoplysninger for domæne, hvis du skal opdatere det.