Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administration af din virksomhedsregistreringsprofil

Virksomhedsregistrering giver en tilpasset virksomhedsregistrering i Whois -databasen til dit domænenavn. Det inkluderer dit firmanavn, logo, op til fire weblinks, telefonnummer, adresse, åbningstider, rutevejledning til din butik — der er endda plads til kuponer!

Du kan redigere din virksomhedsregistreringsprofil via Business Manager ved hjælp af disse instruktioner.

Sådan administrerer du din virksomhedsregistreringsprofil

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Erhvervsregistrering .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Indtast eller rediger oplysningerne i fanebladet Virksomhedsoplysninger , Kontaktperson , Rediger kort , Kategorier , Ekstra og Udfør , og klik derefter på Næste . Se afsnittene nedenfor for at få flere oplysninger om hver fane.

Bemærk: Klik på Tilbage for at vende tilbage til den forrige fane.

5. Klik på Udfør for at gemme dine ændringer.

Virksomhedsoplysninger

Indtast oplysninger om din virksomhed på denne fane. De påkrævede felter i fanen er Virksomhedsnavn og Beskrivelse .

Upload en brugerdefineret logo -billedfil ved at klikke i logoområdet og søge efter din fil.

Kontakt

Denne fane indeholder felter til en kontaktperson fra din virksomhed. Der er ingen obligatoriske felter i denne fane.

Aktivering af siden Vis kort på min Whois -side tilføjer et lokalt kort med din virksomhedsplacering til din registrering i Whois -databasen.

Rediger kort

Bekræft placeringen af din virksomhed på vores online -kort. Hvis det er forkert, skal du klikke på den korrekte placering på kortet for at nulstille markøren.

Kategorier

Vælg de kategorier, der er relevante for din virksomhed. Du kan vælge flere kategorier.

Sådan tilføjes en kategori

1. Klik på Tilføj kategori .
  2. Vælg kategorien og underkategorien for din virksomhed, og klik derefter på OK .

Sådan slettes en kategori

1. Vælg den uønskede kategori.
  2. Klik på Slet

Ekstra

Du kan uploade dine egne billedfiler og tilføje brugerdefinerede URL -links til din registrering i Whois -databasen.

For at uploade billedfiler

1. Klik på Klik her for at uploade billedet .
  2. Klik på Gennemse, og naviger til det relevante billede.
  3. Klik på Åbn , og klik derefter på OK .
  4. Indtast en billedbeskrivelse.

Sådan tilføjes links til din liste i Whois -databasen

1. Klik på Relaterede links .
  2. Indtast dine links og beskrivelser.

Afslut

Markér afkrydsningsfeltet Gør online-visitkort til mit website med én side for at oprette et website med en side ved brug af en online-visitkortskabelon.