Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administration af dine Calendar -indstillinger

De fleste af Calendars indstillinger er ligetil, men nogle er mere komplicerede. Denne artikel beskriver alle indstillinger og giver links til at bruge de mere komplicerede.

Sådan får du adgang til dine indstillinger

1. Log ind på Calendar .
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på et af følgende, og foretag derefter de ønskede ændringer:

Personlige indstillinger

Personlige indstillinger er grundlæggende oplysninger, som din Calendar bruger.

Brugeroplysninger

• Fornavn og Efternavn - Indtast det navn, som du vil vise til andre brugere i Calendar.

Skift adgangskode

Du kan få yderligere oplysninger under Ændring af din Calendar adgangskode.

Kalenderindstillinger

Kalenderindstillinger er mange grundlæggende funktioner i, hvordan din kalender viser oplysninger og interagerer med begivenheder.

Indstil klokkeslæt og datoformat

Vælg, hvordan du vil have Calendar til at vise oplysninger om tid og dato.

Indstil kalenderformat

Vælg, hvordan du vil have Calendar til at håndtere indstillinger, såsom hvornår dage starter og slutter, dit farvetema, og hvor længe der skal vises for nylig udførte opgaver.

Indstil standardindstillinger for invitationer

Vælg Calendars standardadfærd, når du planlægger begivenheder. Du kan få yderligere oplysninger i

.

• Send invitationer til deltagere - Vælg, hvornår invitationer sendes til dine begivenheders deltagere.
  • Underret deltagere, når de ikke er inviteret - Vælg, hvornår deltagerne skal underrettes om, at du har fjernet deres invitationer.
  • Giv deltager besked om opdateringer af begivenhed - Vælg, hvornår deltagerne skal underrettes om ændringer, der er foretaget i dine begivenheder.
  • Standardvarighed for begivenhed - Vælg det antal minutter, timer eller dage, som dine begivenheder varer, som standard.
  • Send en reaktion på invitation til invitation, når deltagerne - Vælg hvornår du vil modtage e -mailmeddelelser, når deltagerne svarer på invitationer til begivenheder.
  • Tillad automatisk, at deltagere inviterer andre brugere - Vælg dette for at lade deltagerne invitere andre brugere som standard.

Indstil standardindstillinger for påmindelser

Calendar kan sende påmindelser, så du ikke går glip af vigtige begivenheder.

• Format - Vælg standardindstillingen for modtagelse af påmindelser:
    • E -mail - Modtag en e -mail på et angivet tidspunkt.
    • SMS - Modtag en SMS -e -mailmeddelelse på et bestemt tidspunkt. Du kan modtage denne som en SMS på en mobiltelefon ved at bruge dit telefonnummers e -mailadresse. Kontakt din mobiltelefontjenesteudbyder for at få flere oplysninger om dit telefonnummers e -mailadresse.
    • Advarsel -Modtag påmindelser i Calendar og gennem eventuelle tredjepartsklienter, såsom Microsoft Outlook®, der modtager opdateringer via din Calendars Udgivne URL. Du kan få flere oplysninger om at abonnere på din Calendar iImport, eksport og abonnement på kalendere .
  • Send mig en påmindelse - Angiv standard Antallet af minutter, timer, dage eller uger før begivenheden for at sende en påmindelse.
  • Send påmindelser til - Indtast den e -mailadresse, som du vil sende påmindelser om begivenheder til.
  • Inkluder vedhæftede filer til hændelser med påmindelses -e -mails - Vælg denne indstilling for at modtage filer, der er vedhæftet en begivenhed sammen med en påmindelse.

Andre indstillinger

• Timeout for inaktivitet - Vælg hvor lang tid det tager, før Calendar logger dig af.
  • Åbn hver applikation i et nyt vindue - Vælg denne indstilling, hvis du ønsker, at dine andre WorkSpace -applikationer skal åbnes i et nyt vindue, når du går til programmets fane.

Ferieindstillinger

Helligdage vises som begivenheder hele dagen i Calendar. Du kan føje helligdage til Calendar på to måder:

• Vælg foruddefinerede helligdage fra Vælg en menu til feriesamling, og klik derefter på Tilføj samling .
  • Fra Mine helligdage skal du klikke på Tilføj ferie , udfylde felterne på skærmen, vælge en gentagelse og derefter klikke på Gem .

Bemærk: Du kan tilpasse fremhævningen på dine samlinger i Mine helligdage og helligdage ved at klikke på fanen Indstillinger og derefter klikke på Ferieindstillinger . I rullemenuen Farve skal du klikke for at vælge den farve, du vil bruge, og derefter klikke på Gem

Administrer ICS -kalendere

ICS -kalendere lader din Calendar interagere med andre kalenderprogrammer. Du kan få yderligere oplysninger iImport, eksport og abonnement på kalendere .

Administrer vedhæftede filer

Med vedhæftninger kan du dele filer med andre, der deltager i begivenheder eller dele opgaver med dig. Når du har tilføjet vedhæftninger til opgaver eller begivenheder, kan du administrere dem her.

Se afsnittet Vedhæftninger i for at få oplysninger om vedhæftning af filer til begivenheder

.

For at fjerne en fil fra din Calendar -konto skal du vælge den og klikke på Slet .

Begivenhedstyper

Begivenhedstyper hjælper dig med at organisere din personlige kalender. Når du planlægger en begivenhed, kan du vælge begivenhedstypen, så den vises i din kalender med den farvekodning og det ønskede ikon. Du kan få yderligere oplysninger i

.

Du kan skjule eller vise alle begivenheder af en specifik type ved at klikke på navnet på begivenhedstypen fra din personlige kalender i afsnittet Kalendere .

For at oprette nye begivenhedstyper skal du klikke på Tilføj en begivenhedstype , indtaste et navn, vælge dets farve og ikon og derefter klikke på OK .

Administrer eksisterende begivenhedstyper ved at vælge deres farver og ikoner.

Hvis du vil slette en begivenhedstype, skal du klikke på X i kolonnen Slet .