Administration af e -mailplaner og -adresser

Du kan administrere dine e -mailplaner og -adresser ved hjælp af Workspace Control Center.

1. Log på Workspace Control Center . Indtast dit GoDaddy brugernavn, din adgangskode, og klik på Log ind (din Workspace e -mailadresse og adgangskode fungerer ikke her).
  2. Klik på Vis e -mail .
  3. Fra menuen Funktioner skal du vælge Vis alle e -mail -planer .

Bemærk: For at omdøbe en e -mail -plan skal du i menuen Vis efter i højre side klikke på Planer , klikke på Alle planer og derefter klikke på navnet på den e -mailplan, du vil omdøbe. Klik derefter på Omdøb øverst på listen E -mailadresse for den valgte plan på højre side. I feltet Plannavn skal du indtaste et nyt navn til den valgte E -mailplan.

4. Udvid den e -mailplan, der indeholder de (t) adresse (r), som du vil administrere.
  5. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de (t) adresse (r), som du vil administrere.
  6. Valgfrit: Ved siden af plannavnet skal du klikke på Tilføj konto for at tilføje en ny e -mailadresse til E -mail -planen.
  7. Hold musen over en e -mailadresse for at få adgang til indstillingsmenuen, hvor du kan:
    • Skift adgangskode
    • Skift konto
    • Slet adressen
    • Gå til Email Setup Center
    • Rediger indstillingerne for e -mailadressen
  8. Klik på OK eller Gem for at bekræfte dine ændringer.