Administration af kunder via GoDaddy Pro

Når du har tilføjet kunder til din GoDaddy Pro-konto (flere oplysninger), kan du indtaste deres konti for at komme i gang, anmode om ændringer i adgangsniveauet m.m.

Sådan administreres dine kunder

1. Log ind på din GoDaddy Pro-konto.
  2. Klik på den kunde, du vil bruge.
  3. Klik på en af følgende:
    Klik Hvad den gør...
    Administrer produkter Indtast kundens kundechef via Account Access (Kontoadgang) (flere oplysninger)
    Access level (Change) (Adgangsniveau (Vælg nyt)) Anmod om et nyt adgangsniveau for at administrere kundens konto via Account Access (Kontoadgang) (flere oplysninger)
    Add Products (Tilføj produkter) Send kunden en indkøbsvogn med produkter, du anbefaler at købe (flere oplysninger)
    Ydeevne Få adgang til overvågningsværktøjer for at kontrollere ydeevnen på dine kunders websites (flere oplysninger)