Administration af links og forankringer

Du kan indsætte hyperlinks og forankringer til dine websider med Website Builder. Du kan tilføje hyperlinks til tekst og billeder.

Indsættelse af et hyperlink

Med Website Builder kan du indsætte hyperlinks i dine indholdsblokke.

Sådan indsættes et hyperlink

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Fra menuen Design klikker du på Start sidedesigner.
  3. Hvis det er nødvendigt, vælger du den side, som du vil redigere fra listen Side.
  4. Klik på den blok, som du vil redigere. Blokke er opridset i blåt.
  5. Anbring din markør, hvor du vil tilføje hyperlinket og fremhæv den tekst eller det billede, som du vil gøre til et hyperlink.
  6. Klik på ikonet Opret link . (Kædelink-ikonet).
  7. I området Link til vælger du en af følgende:
    • E-mail — Link til e-mailadresse.
    • URL — Link til en website.

Du kan også tilføje andre oplysninger ved at slette teksten i URL- og E-mail-felterne og tilføje dine egne oplysninger.

• Side — Opret et hyperlink til en anden side på din website.
    • Upload — Opret et hyperlink til en fil, som du har uploadet til Website Builder.

Hvis du ikke har uploadet den fil, som du ønsker at oprette et hyperlink til, skal du uploade den fil først. Du kan få yderligere oplysninger i

.

• Forankring — Opret et hyperlink til en forankring på din website.
    • Åbn i et nyt vindue — Indstiller elementet til automatisk at blive åbnet i et nyt vindue.
  8. Valgfrit: Hvis du vil forhindre søgemaskiner i at indregne hyperlink i deres rangeringer, vælger du Følg ikke.
  9. Klik OK.

Hvis du vil fjerne et hyperlink, skal du slette den tekst eller det billede, som indeholder hyperlinket.

Tilføjelse af en forankring

Med Website Builder kan du føje forankringer til dine websider.

Du kan bruge en forankring til at linke til et specifikt område på en side. Du indsætter forankringen i det område, som du vil linke til, og derefter kan du føje et hyperlink til den pågældende forankring. Når besøgende klikker på hyperlinket, tages de til det område på siden, hvor du indsatte forankringen.

Sådan tilføjes en forankring

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Fra menuen Design klikker du på Sidedesigner.
  3. Hvis det er nødvendigt, vælger du den side, som du vil redigere fra listen Side.
  4. Klik på den blok, som du vil redigere. Blokke er opridset i blåt.
  5. Anbring markøren, hvor du ønsker at tilføje forankringen.
  6. Klik på ikonet Opret forankring.
  7. I feltet Navn på forankring indtaster du det navn, som du vil tildele forankringen.
  8. Klik OK.

Linkning til en forankring

Med Website Builder kan du linke til forankringerne på dine websider.

Sådan linkes til en forankring

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Fra menuen Design klikker du på Sidedesigner.
  3. Hvis det er nødvendigt, vælger du den side, som du vil redigere fra listen Side.
  4. Klik på den blok, som du vil redigere. Blokke er opridset i blåt.
  5. Anbring din markør, hvor du vil tilføje hyperlinket og fremhæv den tekst eller det billede, som du vil gøre til et hyperlink.
  6. Fra formateringsværktøjslinjen over overskriften klikker du på ikonet Opret link. (Globus-ikonet)
  7. Vælg Forankring.
  8. Vælg navnet på den forankring, som du vil linke til.
  9. Klik OK.

Du kan ikke linke til en forankring i den samme blok som hyperlinket.