Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administration af multifaktorgodkendelse

Når din administrator har konfigureret multifaktorgodkendelse (MFA) for Microsoft 365, kan du vende tilbage til dine MFA-indstillinger for at ændre, hvordan du godkender din e-mailkonto.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Indtast den bekræftelseskode, der blev sendt til din telefon, eller brug Microsoft Authenticator -appen til at bevise, at du er autoriseret til at bruge din e -mailkonto.
  3. Når du er logget på, skal du gå til siden Yderligere sikkerhedsbekræftelse . Du kan administrere to afsnit:
    • Hvad er din foretrukne indstilling? — Vælg din standardbekræftelsesmulighed.
    • Hvordan vil du svare? — Du kan vælge en eller flere muligheder for at godkende din konto.

Bemærk: Hvis du vil ændre den foretrukne godkendelsesindstilling, skal du sørge for, at feltet for den valgmulighed er udfyldt i afsnittet Hvordan vil du svare ? F.eks .:

• Hvis du skifter fra godkendelsestelefon til Office -telefon , skal du have kontrolleret Office -telefonen med et indtastet nummer.
• Når du skifter fra Godkendelsestelefon til Godkendelses -app eller Token , skal du markere indstillingen Godkendelses -app eller Token og vælge Indstil godkenderapp .

Flere oplysninger

Bemærk: Selvom vi linker til Azure i denne proces, er vores supportområde for Azure ActiveDirectory begrænset. Vi giver oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.