Administrer DNS

Du kan ændre, hvilken tjeneste dit domæne bruger til dets website og e-mail ved at administrere dets DNS-fortegnelser (også kaldet zonefilfortegnelser). Hvordan du ændrer dine DNS-fortegnelser afhænger af, hvor dit domæne er registreret. Benyt tabellen nedenfor til at finde det scenarie, som er relevant for din situation og følg disse instruktioner.

Hvis dit domæne er Følg disse instruktioner...
Registreret med GoDaddy og bruger GoDaddys navneservere Se tabellen Arbejde med DNS-fortegnelser nedenfor
Hostet med GoDaddy, men ikke registreret med GoDaddy Administration af Din DNS via Dit Hosting-kontrolpanel
Brug af off-site DNS Administrér ekstern DNS

Arbejde med DNS-fortegnelser

Klik på linket for den type fortegnelse, som du gerne vil tilføje, ændre eller slette:

Hvis dit domæne er registreret hos et andet firma, skal du klikke på linket herunder for den DNS-fortegnelse, som du vil tilføje, ændre eller slette og følge instruktionerne i hver artikel under Domæner, som er registreret hos et andet firma.

Fortegnelsestype Hvad er det til Tilføj, ændr eller slet
A-fortegnelse Forbinder en IP-adresse med et værtsnavn Tilføj; Ændr; Slet
CNAME-fortegnelse Tillader mere end et DNS-navn som host Tilføj; Ændr; Slet
MX-fortegnelse Sikrer, at e-mail leveres til det rigtige sted Tilføj; Ændr; Slet
NS-post Indeholder information om navneserver Tilføj; Ændr; Slet
TXT-fortegnelse Giver yderligere information om en host eller flere tekniske detaljer til servere Tilføj; Ændr; Slet
SRV-fortegnelse Finder computere, som hoster specifikke tjenester Tilføj; Ændr; Slet
AAAA-fortegnelse Giver IP-adresser, som ikke passer til et standard A-fortegnelsesformat Tilføj; Ændr; Slet
SPF-fortegnelse Brugt til hjælp til at forhindre spam Tilføj; Ændr; Slet

Der kan gå op til 48 timer før de DNS-ændringer du foretager fremgår på internettet.