Administrer DNS-poster

Hvordan og hvor du tilføjer, redigerer eller sletter dine DNS-fortegnelser afhænger af, hvor din DNS er hostet. Dette fastslås af, hvad dine navneservere peger på. Du administrerer din DNS tre mulige steder:

1. Dit domæne er registreret hos GoDaddy og bruger vores navneservere: Du administrerer DNS-indstillinger på din GoDaddy-konto.
  2. Dit domæne er ikke registreret hos GoDaddy, men bruger vores navneservere: Du administrerer DNS-indstillinger på din GoDaddy-konto. Dette er som regel tilfældet, hvis du har en hjemmeside, der er hostet af os, eller hvis du bruger DNS-hosting.
  3. Dit domæne er registreret hos en anden virksomhed, men det bruger ikke vores navneservere: Du kan ikke administrere din DNS hos os. Du er nødt til at arbejde med din DNS- og/eller hjemmesidehosting-virksomhed i stedet.

Hvis din DNS er hos os, kan du tilføje, redigere eller slette DNS-poster i din konto.

• A-record: Den primære DNS-fortegnelse, der bruges til at knytte dit domæne til en IP-adresse, der sender besøgende videre til din hjemmeside. Tilføj/Rediger/Slet
  • Underdomæne: Enhver DNS-fortegnelse, der er et præfiks til dit domænenavn, såsom blog.coolexample.com. Et underdomæne kan oprettes ved hjælp af en A-post, der peger på IP-adressen (den mest almindelige metode), et CNAME, der peger på en URL-adresse eller sågar en MX-post. Tilføj/Rediger/Slet
  • CNAME: En fortegnelsestype der også føjer et præfiks til dit domænenavn, og som sommetider kaldes for en type underdomæne. Et CNAME kan ikke pege på en IP-adresse. Det kan kun pege på et andet domænenavn eller en URL-adresse. Du kan for eksempel oprette et CNAME til store.coolexample.com, der peger på en anden URL-adresse, f.eks. en butik, der er oprettet med Shopify. Tilføj/Rediger/Slet
  • MX-post: Administrerer dine e-mailadresser og sørger for, at dine e-mails lander i din indbakke. Forskellige e-mailtjenester bruger forskellige MX-poster, og e-mailkonto hos GoDaddy konfigureres automatisk for dig. Tilføj/Rediger/Slet
  • TXT-fortegnelse: Giver dig mulighed for at verificere domæneejerskab og konfigurere afsenderpolitikker for e-mail. Tilføj/Rediger/Slet
  • SPF-fortegnelse: En type TXT-fortegnelse der giver dig mulighed for at konfigurere afsenderpolitikker for e-mail. Dette er en avanceret type DNS-fortegnelse. Tilføj/Rediger/Slet
  • NS-fortegnelse: Indeholder oplysninger om dine navneservere. Brug disse fortegnelser til at fastslå, hvilke navneservere du bør bruge, hvis dit domæne ikke er registreret hos GoDaddy, men du ønsker at administrere din DNS hos os. Dette er en avanceret, tilpasset DNS-fortegnelse. Tilføj/Rediger/Slet