Administrer domæner i din hostingkonto

Når du har konfigureret din hostingkonto, kan du administrere de domæner, den bruger:

Handling Beskrivelse
Tilføj domæner Føj domæner til din konto enten som et alias for dit eksisterende website eller for at hoste helt selvstændige websites.

Web og klassisk/cPanel/Plesk/Administreret WordPress
Fjern domæner Fjern domæner, som du har tilføjet, men som du ikke længere ønsker at bruge på denne hostingkonto. Dette giver dig også mulighed for at flytte domæner imellem hostingkonti.

Web og klassisk/cPanel/Plesk/Administreret WordPress
Rediger primært domæne Ændring af det primære hostede domæne giver dig mulighed for at hoste et andet website i rodmappen på din hostingkonto.

Web og klassisk/cPanel/Plesk/Administreret WordPress
Ændr sekundære
domæners mapper
Sekundære domæner kan bruge mapper udover hostingkontoens rodmappe som rodmappe for deres websites – du kan til enhver tid ændre på, hvilke mapper de bruger.

Web og klassisk/cPanel/Plesk
Tilføj underdomæne Underdomæner er til websites, som bruger hvad som helst foran dit domæne udover www. For eksempel i blog.coolexample.com er blog et underdomæne.

Web og klassisk/cPanel/Plesk