Administrér ekstern DNS

Hvis du registrerede dit domænenavn med en anden registrator, kan du stadig administrere dets DNS-fortegnelser med GoDaddy ved hjælp af Ekstern DNS.

TIP: Hvis du planlægger at overføre et domænenavns registrering til os, kan du holde dens zonefilfortegnelser intakte ved at føje ekstern DNS til domænenavnet før overførslen startes. Du kan få yderligere oplysninger om overførsel af domænenavne til os i Overfør mit domæne til GoDaddy

Opgave Artikelguide
Tilføj ekstern DNS
Adgang til ekstern DNS
Fjern ekstern DNS

Off-site DNS understøtter ikke internationaliserede domænenavne (IDNs).