Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administrer min GetFound -menu

Når GetFound flytter til Digital Marketing Suite , er din hjemmesidemenu ikke længere aktiv, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til dine menuer eller prislister fra Get Found -dashboardet.

Hvis du har Website Builder, giver alle planer dig mulighed for at gå ind i din hjemmesideprogram og tilføje et menu- eller prislisteafsnit , selvom du stadig kan tilføje et PDF -afsnit eller en filsektion, der kan downloades. ( Se abonnementer og priser. )

Hvis du ikke har Website Builder, kan du indlejre et billede, PDF eller en anden version af din menu på din hjemmeside. Du har også mulighed for at indlejre tredjepartsmenuer eller WordPress-plugins.

Sådan eksporterer du din menu.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til GetFound, og vælg Administrer ved siden af den konto, som har din menu.
  3. Vælg Menuer eller Prislister i kolonnen til venstre.
  4. Vælg Design øverst til højre på skærmen.
  5. Vælg indstillingen Papir for at få vist din menu eller prisliste.
  6. Vælg Download for at udskrive for at generere en PDF -fil af din menu eller prisliste.