Administrer min logon-side

Din loginside til e-mail er en mulighed for at vise dit brand frem, inklusive dit logo og farver. I stedet for den generiske loginside vil dit team se en brugerdefineret side, der er designet lige til din virksomhed. Du skal være kontoejer for at redigere en loginside med brand.

Påkrævet: Brandede loginsider er kun tilgængelige for domæner, der er registreret hos GoDaddy. Sørg for, at dit domæne bruger GoDaddy -navneservere , så vi kan oprette forbindelse til din side.

Opret eller rediger side

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gå til Mit brand .
  3. Ved siden af brugerdefineret e-mail-logonside skal du vælge Opret side, hvis dette er din første side, eller Rediger side, hvis du allerede har en side. (Hvis du har flere domæner, vil du også se en mulighed for at vælge et domæne.)
  4. Tilpas, hvordan din side skal se ud:
    • Virksomhedsnavn : Indtast dit virksomhedsnavn.
    • Logo : Indsæt dit logo som en .jpg-, .jpeg-, .png- eller .tif -fil. For at opnå de bedste resultater skal dit logo være mindre end 7 MB.
    • Tagline : Med et par ord kan du tilføje noget inspirerende eller opsummere din mission.
    • Farver : Vælg en primær farve, der skal bruges bag dit logo, og en tekstfarve til dit firmanavn og tagline.
    • Baggrund : Slå til / fra -knapperne for at indsætte et baggrundsbillede, anvende en overlaygradient eller vælge en baggrundsfarve.
  5. Vælg Gem for at beholde dine ændringer til senere uden udgivelse.
  6. Vælg Forhåndsvisning for at se, hvordan din side ser ud for mobilenheder og stationære enheder.
  7. Vælg Udgiv for at anvende dine ændringer på din loginside. Hvis dette er din første gang, du udgiver, forbinder vi dit domæne, hvilket kan tage et par minutter.
    Oversigt over loginside med mærke til California Flower Farms

Efter udgivelsen kan det tage op til 24 timer for domænet at formidles, så du kan se din opdaterede loginside.

Vælg Mit brand i øverste venstre hjørne for at vende tilbage til E-mail & Office -dashboard. Du får vist en forhåndsvisning af din gemte loginside.

Annuller udgivelse af side

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gå til Mit brand .
  3. Vælg pilen ud for Rediger side , og vælg derefter Annuller udgivelse .
    Knap til pil og annuller udgivelse
  4. Vælg Annuller udgivelse for at bekræfte. Din side nulstilles til den generiske loginside.

Bemærk: Hvis du oplever problemer med din loginside med brand, skal du muligvis opdatere dine browserindstillinger. I Firefox skal du deaktivere forbedret sporing og i Chrome -inkognitotilstand vælge Tillad alle cookies .

Relateret trin

• Vi tilbyder en Logo Design service, hvor vores erfarne designere hjælpe dig med at oprette et logo, der matcher din præferencer, virksomhed, og stil.

Flere oplysninger

• Bogmærk din loginside, email.yourdomail.tld , for at gøre det nemt for dig og dit team at få adgang til e-mail. Hvis dit domæne f.eks. Er coolexample.com , vil din loginside være email.coolexample.com .
  • En anden måde at promovere dit brand på er brugerdefinerede e -mailunderskrifter .