Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administrer min menu i Websiteopbygning V7

Locu er ved at blive pensioneret og vil ikke længere være tilgængelig efter midten af oktober 2020. Vi opretter automatisk en PDF-version af din menu til dig i starten af september 2020 og placerer den på din konto.

Når menuen Locu er slået fra, skal du fjerne widgetten og udgive din hjemmeside igen. Ellers vises der en fejlmeddelelse, når kunder besøger din hjemmeside.

For at administrere menuer i fremtiden skal du indsætte et link til en PDF -fil af din menu eller integrere et billede af din menu. Du har også mulighed for at indlejre tredjepartsmenuer.

Hvis du flytter dit website til Website Builder, skal du tilføje et menu- eller prislisteafsnit til dit website.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Websites, og vælg Administrer ved siden af dit website.
  3. Vælg Rediger hjemmeside.
  4. Fjern menu -widgeten.
    1. Vælg den side, som har din menu.
    2. Vælg din menu, og vælg derefter sletteikonet for at fjerne widgetten.
  5. Føj din PDF -menu til dit site ved hjælp af en hvilken som helst widget (knap, billede, link osv.).
    1. Tilføj f.eks. En knap -widget.
    2. Vælg knapindstillingerne med tandhjulsikonet.
    3. I Link -destination skal du vælge dit PDF -menu filnavn. (Det starter måske med GetFound.)
    4. Vælg Gem.
  6. Vælg Udgiv for at udgive dit website igen.