Administrer mit webshoplager

Brug din webshops lagerfunktion til at lade dine kunder vide, hvornår populære varer er på lager igen. Hvis du forbinder din Websites + Marketing webshop til Marketplaces, vil den synkronisere dit lager på tværs af alle kanaler (f.eks. Amazon, eBay, Etsy, Google Shopping m.fl.)

Dette vises ikke for en-US

1. Vælg det produkt, du vil ændre fra listen.
  2. Vælg fanen Lager og valgmuligheder.
    • Til/fra-knappen for Spor lagerbeholdning skal være slået til, så din webshop automatisk ændrer lagerantallet i takt med, at ordrerne bliver placeret. Vælg den igen, hvis du vil deaktivere den.
    • Angiv hvor mange enheder af dette produkt, du har, i feltet Lagerbeholdning.
    • Vælg Tillad reservation hvis du vil ønsker, at kunderne skal kunne placere en ordre, selvom lagerbeholdningen er nul.
  3. Hvis du har et produkt i flere varianter – forskellige størrelser, farver osv. – kan du klikke på Opret valgmulighed. Hvis du opretter valgmuligheder, bliver boksen for det totale lager grå, og du har i stedet adgang til den enkelte valgmuligheds lagerbeholdning i Antal-boksen.