Administrer pushmeddelelser med GoDaddy Investor

GoDaddy Investor -app tilbyder push -beskeder for at holde dig opdateret om dine auktioner og bud, hvilket hjælper dig med at holde styr på auktioner, du er interesseret i, og øger chancerne for at få det valgte domæne.

Bemærk: En meddelelse kan udløses, når du overbyder, ser auktionen eller byder på en auktion.

1. Åbn Investor -appen på din mobilenhed (enten iOS eller Android).
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Meddelelser på den nederste navigationsbjælke.
  4. Vælg til / fra -knappen for de meddelelser , du vil aktivere. Dette giver dig besked, når:
    • Se & Slutter snart: En auktion på din overvågningsliste slutter snart.
    • Overbud & Slutter snart: Du er blevet overbudt, og auktionen slutter snart.
    • Modtaget sælger: En sælger har imødegået dit tilbud.
    • Tilbud accepteret: En sælger har accepteret dit tilbud.

En skraveret skift vil bekræfte, at en push -besked er aktiveret. Du kan deaktivere en push -besked ved at vælge den passende skift, og farven skifter til grå.