Administrer underdomæner i din hostingkonto

Underdomæner lader dig skabe uforglemmelige adresser og nemme måder at få adgang til områder af din website. Du kan f.eks. oprette et underdomæne for billeder på din website ved navn "billeder", som er tilgængelig gennem URL'en billeder.eksempel.com i tillæg til www.eksempel.com/billeder.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Domæner skal du klikke påUnderdomæner.
  5. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    • Underdomæne — Indtast det underdomæne du ønsker at bruge til et af dine hostede domænenavne.
    • Vælg det domænenavn som underdomænet skal oprettes for.
    • Dokumentrod — Indtast det bibliotek, som du ønsker at bruge som rodbiblioteket for underdomænets website, eller brug det der er valgt som standard af cPanel.

Du kan også Fjerne underdomæner fra denne side.

For at viderestille underdomæner

1. I cPanel i afsnittet Domæner skal du klikke på Underdomæner.
  2. I afsnittet Rediger et underdomæne, ved siden af underdomænet, skal du klikke på Administrer omdirigering.
  3. I feltet sejteksempel.com omdirigerer til skal du indtaste den URL du ønsker at bruge, og så klikke på Gem.