Administrer underdomæner i din hostingkonto

Underdomæner lader dig skabe uforglemmelige adresser og nemme måder at få adgang til områder af din website. Du kan f.eks. oprette et underdomæne for billeder på din website ved navn "billeder", som er tilgængelig gennem URL'en billeder.eksempel.com i tillæg til www.eksempel.com/billeder.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Tilføj nyt underdomæne.
  5. Angiv det underdomænenavn du vil benytte.

Hvis du ønsker at bruge et underdomæne på et domænenavn, som ikke hostes på denne konto, kan du ikke tilføje det som et underdomæne. Du kan dog tilføje det som et domænenavn til din hostingkonto. Du kan få yderligere oplysninger i Tilføjelse af domænenavne til din hosting-konto.

6. Indtast den Dokumentrod du ønsker at bruge for domænenavnet. Indholdet i denne mappe vil blive vist, når besøgende indlæser URL'en.
  7. Klik OK.

Fjern underdomæne.

1. I bunden af afsnittet for den underdomæne-hosting, som du ønsker at fjerne, skal du klikke på Vis mere.
  2. Klik på Fjern underdomæne.
  3. Klik på Ja.