Web- og klassisk hosting Hjælp

Administrer underdomæner i din hostingkonto

Underdomæner lader dig skabe uforglemmelige adresser og nemme måder at få adgang til områder af din website. Du kan f.eks. oprette et underdomæne for billeder på din website ved navn "billeder", som er tilgængelig gennem URL'en billeder.eksempel.com i tillæg til www.eksempel.com/billeder.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I menuen Mere skal du vælge Hostede domæner.
  5. I søjlen Domænenavn skal du klikke på det domænenavn du ønsker at bruge.
  6. Klik på Tilføj underdomæne.
  7. Angiv et enkelt underdomæne, eller flere underdomæner adskilt med komma.
  8. Vælg, hvorvidt indholdet for underdomænet findes i en mappe af samme navn eller en ny eller eksisterende mappe.
  9. Klik på OK.

Du kan også Redigere og Fjerne underdomæner fra denne side.