e-mailmarkedsføring Hjælp

Avancerede importteknikker

Du kan administrere din liste over abonnenter og medlemskaber vha. en enkel filoverførsel i et korrekt format! Vi beskriver formatet her.

Bemærk: Disse instruktioner er til avanceret administration af dine lister ved brug af en enkelt filupload. For noget mere ligetil, kan du få instruktioner i, hvordan du tilføjer abonnenter .

Der er fire forskellige funktioner. Disse er kolonneoverskrifter i den første række på dit regneark eller din CSV-fil:

Funktion Hvad den gør...
suppress_list Tilbageholder en kontaktperson udelukkende fra den nævnte liste.
unsuppress_list Ophæver tilbageholdelse af en kontaktperson udelukkende for den nævnte liste.
remove_list Fjerner kontaktpersonen fra den nævnte liste, men sletter eller tilbageholder ikke kontaktpersonen.
add_list Tilføjer kontaktpersonen til den nævnte liste.

Konfigurer din fil

• E-mailadresser anføres i kolonnen længst til venstre med e-mail som overskrift.
  • Disse funktioner anføres i toppen som overskrifter i en hvilken som helst ønsket kombination eller rækkefølge.
  • Kun én funktion pr. kolonne.
  • Du kan gentage den samme funktion i en anden kolonne.
  • Navnet på listen, du vil administrere, anføres i cellen under funktionen i den række, der vedrører den e-mailadresse, det skal gælde for.

Eksempel:

Eksempel på fillayout til brug af avancerede funktioner til administration af lister.

Hvis du vil udføre flere funktioner for den samme kontaktperson, skal du blot tilføje en ny kolonne med en korrekt overskrift for funktionen og navnet på listen i samme række som e-mailen. Det vil sige, at din række med overskrifter kan indeholde:

e-mail, add_list, add_list, add_list, remove_list

Alle disse handlinger udføres i ét trin, når du overfører din fil til dine abonnenter.